Tänään oli aamulla niiin kiva ilma, että en jaksanu sitten salilla ollenkaan hyppiä juoksumatolla tai missään muussakaan aerobisessa laitteessa, joten vaihdoin sen vajaa tunnin pituseen kävelylenkkiin. Ja vitsi miten hyvä fiilis siitä tuli ja ainakin ens viikolla varmaan harrastan näitä aamulenkkejä useemminkin, kun töitä on seuraavan kerran vasta perjantaina. Eli tän päivän aerobinen treeni piteni pikkusen ja muutenkin poikkes suunnitelmasta, mutta ei se mitään :)

Salille sen sijaan kyllä menin ihan suunnitelmien mukaan ja vedin käsi/selkä treenin. En oo mihinkään kirjannu, mitä millonkin teen, mutta tähän nyt kokosin jotain mitä tein.

  • Selkälihakset penkissä - kehon omalla painolla 3x12
  • Ojentajat 3x10x25kg
  • selkälihakset laitteessa 3x12x30kg
  • Rintalihakset laitteessa 3x12x20kg
  • Yläselkä taljassa 3x12x25kg
  • Hauiskääntö taljassa 3x10x10kg
  • Kulmasoutu 3x10x7,5kg
  • Olkapäät käsipainoilla 3x10x7,5kg

Voin myöhemmin valottaa vähän, et mitä tarkotan noilla liikkeillä, koska en tiiä kaikkien liikketten "virallisia" nimiä. Noi ei siis luultavasti monellekaan sano yhtään mitään :D Mutta tuli kyllä taas salilla vähän turhautunu olo, kun katto itteensä peilistä ja näki kaikki paikat, missä vielä on niin älyttömän iso työ. Kuitenkin myös motivoiduin siitä ja lisäks kun koko treeni suju muuten tosi hyvin siihen nähden, että selkä on aina ollu mun heikko kohta. Joskus kun vaan sais tämmösen selän...

 

Ruokapuoli on tänää ollu aika sekavaa, aamulla kaurapuuroo marjojen kans ja muuten vähän sitä sun tätä töitten ja salin ohessa. Illalla söin kalaa kyllä ja nyt illalla ajattelin raivolla vetää vielä raejuustoo. Huomena sitten uus treeni ja aamulla voisin käydä lenkilläkin, jos vaan olis yhtä hyvät kelit kun tänään. Ollaan aamulla avokin kanssa menossa särkkään, kun ilmaseks päästään. Harmittaa vaan pikkusen se, että tykkäisin mennä salille jo heti aamusta. Eipä voi kuitenkaan nyt sille asialle mitään, joten näillä mennään kohti uusia treenaamisia. Koitan huomenakin päivitellä treeneistäni yms. varmaan siitä särkän reissustakin. Ja tänne saa muuten kommenttiakin laittaa ja kaikkee, jos lukemassa käy ;)